AZ Sint-Jozef, nieuw partnerschap

Het Algemeen Ziekenhuis Sint-Jozef heeft besloten om een nieuw partnerschap aan te gaan met Arxis.

ICD-10 • Expertise • Audits • Dashboards • Registration

 

Het AZ Sint-Jozef ziekenhuis uit Malle, dat deel uitmaakt van de vereniging Emmaüs, werd in 1949 opgericht en telt 250 bedden.

 

Na een maandenlange openstaande vacature besloot het ziekenhuis beroep te doen op de diensten van Arxis. Dankzij dit partnerschap beschikt het ziekenhuis onmiddellijk over extra opgeleide mzg medewerkers zonder dat het ziekenhuis hiervoor zelf nieuwe medewerkers moet opleiden.

Deze nauwe samenwerking biedt niet enkel ondersteuning bij de MZG-registratie, maar biedt eveneens ook een volledig overzicht van hun MG-MZG gegevens, door middel van voorgestelde dashboards en regelmatige Arxis-audits. Een echt teamwerk tussen Chris Snels (MZG verantwoordelijke), Sandra Wouters (Staf medewerkster), de directie van het ziekenhuis en Davy Berroho (Arxis) is momenteel reeds aan de gang.

Arxis biedt tijdens het hele partnerschap hulp aan bij de registratie van de MZG gegevens zodat de door FOD opgelegde deadlines zeker gehaald worden. Daarbovenop, wordt gestreefd naar een zo hoog mogelijke ziekenhuisfinanciering door completere registratie, kortere ligduren en volledigere ontslagbrieven.