O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis Waregem, nieuw partnerschap

Het O.L.V. Van Lourdes Ziekenhuis Waregem heeft besloten om een nieuw partnerschap aan te gaan met Arxis.

ICD-10 • Expertise • Audits • Dashboards • Registration

 

Het OLV van Lourdes ziekenhuis uit Waregem is een acuut regionaal ziekenhuis en telt 267 bedden. In samenwerking met een gemotiveerde groep van medewerkers en andere gezondheidszorgverleners uit de regio biedt het ziekenwijs een kwalitatief hoogstaand zorgaanbod met aandacht voor patiëntveiligheid en dit op een sociaal verantwoorde en financieel draagbare wijze.

 

Het OLV heeft besloten om een samenwerking aan te gaan met Arxis nadat hun MZG dokter het ziekenhuis verliet. Arxis biedt niet enkel een dagelijkse registratieondersteuning maar staat evens in voor het beantwoorden van codeervragen, het streven naar een hoogwaardig codeerkwaliteit en het opvolgen van de vooruitgang de registratie.

Samen met Sandra Derreumaux (Adminstratief en Financieel Directeur) en Tine Decostere (Medische Registratie) organiseert Arxis zes wekelijkse audits waarbij het ontslagbeleid, kwaliteit van de ontslagbrieven en algemene performantie onder de loep genomen. Dit zorgt voor een spoedige verbetering van hun financiële gezondheid.

Registratieondersteuning, halen van de deadlines en streven naar een optimale ziekenhuisfinanciering worden de streefdoelen van dit nieuw partnerschap.